Tilbud på forsikring

Forsikringstilbud

 Sådan får du det bedste tilbud på forsikring


I mange tilfælde er det lovplitigt at have en forsikring. Det er svært at spare pengene til forsikringspræmier. Men når du har en ansvarsforsikring, og det "utænkelige" sker for dig, vil du være lettet over, at du havde forsikringen.

Forsikringspræmier bør dog ikke smadre budgettet. Du skal ikke skulle vælge mellem at fodre dine børn og købe en forsikring. Du skal heller ikke have den værste forsikringspolice - en der ikke dækker dig fuldt ud for det, du har brug for, når du har brug for det.

Der er måder at få tilbud på dine forsikringer, og det hele starter med at shoppe rundt. Gå aldrig med det første selskab, du støder på. 

1. Rabat for flere Forsikringspolicer

De fleste forsikringsselskaber ønsker, at du skal bruge dem til alle dine forsikringsbehov. Bilforsikringer, hussforsikring, ulykkesforsikringer, livsforsikringer eller hvad du nu har brug for... hvis du har alle dine policer hos ét selskab, kan du spare alt fra 5-20 % på dine policer.

Du bliver nødt til at sammenligne besparelserne med flere selskaber for at se, om dette i virkeligheden er den bedste løsning for dig, især da der er så mange rabatter, du kan modtage ved at have flere forsikringer hos én udbyder.

2. Højere selvrisiko

Jo højere din selvrisiko, jo lavere dine forsikringspræmier. Det betyder selvfølgelig også, at du kommer til at betale mere, hvis du af en eller anden grund skulle indgive et krav til dit forsikringsselskab.

3. Kend priserne, før du køber

Når du køber et hus eller en bil, vil det at kende de potentielle omkostninger ved din forsikring hjælpe dig med at foretage købet. En sportsvogn kommer til at koste væsentligt mere at forsikre end for eksempel en alimdelig personbil.

Ligeledes, når det kommer til køb af bolig, kan en ny bolig være billigere at forsikre end en ældre bolig. Du skal også være opmærksom på, hvor du køber din bolig. Er det i nærheden af ​​vand eller i en oversvømmelseszone? Du vil måske opdage, at du kommer til at betale meget mere for at forsikre det hus, end du ville betale for et hus, der ikke var i en oversvømmelseszone.

4. Spørg om andre rabatter

Mange forsikringsselskaber vil tilbyde dig flere forskellige rabatter, der hjælper med at afskrække mod tyveri eller indbrud. Du kan også få rabat for at være ældre, både på bil- og husforsikring.

For bilforsikring kan studerende få gode rabatter, og du kan endda få rabatter for at køre din bil mindre end fx. 12.000 km. om året. Det giver mening; jo mindre du bruger noget, jo mindre chance for at det bliver beskadiget.

5. Har god kreditværdighed

Ja, forsikringsselskaber vil høre din kreditværdighed og basere dine præmier på det. De finder, at dem med dårlig kreditværdighed er statistisk mere tilbøjelige til at indgive et forsikringskrav. På grund af dette vil de kræve, at du betaler højere forsikringspræmier. Nogle regler tillader ikke forsikringsselskaber at gøre dette mod folk, men ikke desto mindre kan det aldrig skade at have en stærk kreditvurdering.

At spare penge på din forsikring kommer til at handle om at shoppe rundt, ligesom du ville gøre for ethvert andet stort køb, du foretager i dit liv. Find måder at få rabatter på, og vær ikke bange for at skifte selskaber, hvis en vil tilbyde dig bedre priser end en anden.


Populære indlæg fra denne blog

Bilforsikringstilbud

Tilbud på bilforsikring